PICIT PICIT

penulis belog

penulis belog
Page Graphics
masih lapanbelas tahun bakal menuntut di uitm arau perlis dalam bidang pengurusan perniagaan (perbankan) masih single dan menari adalah minat saya

♥soul sister♥

i write , you read

Tuesday, May 11, 2010

ada tak sesiapa comel mcm ni?

assalamualaikumm  :D

hari ini memang pelik nak tahu kenapa , eh eh kalau tak mao tau pon aku nak gtao jugaaa hari ni aku post entry ni tengahari selalu malam jeee , pelik tak pelik takk ahahahahaa maaf agak sengal harini :p



oke oke actually hari ini aku nak cakap pasal cerita 'ADAMAYA' awww i like that.. fine fine aku tao aku agak ketinggalan , dah semua heboh heboh cerita pasal cerita tue minggu ni baru nak kalut buka tv3 tengok cite ceh ceh semangat nak tengok next week dah last episode


first time tengok aku dah sukaaa sebab pelakon pelakon die cun cun comel comel macam aku gakss ,maaf terperasan  :p




comell gilaa gila gilaa kod budak nee , tengok budak ne yang melekat dekat cite neee..ada laa iras iras aku masa umo 6 tahun tapii dekat rambut jee laa ,ahahahahaa ada la jugaa kann..okee okee aku tak tahu apa pasal takdee pasal nak tules ceita budak tuee dah semua tules aku pon tules laaa , gegehhh okies okies tadelah sebenarnya saje jee membuang masa yang terluang dengan aktiviti ne :p

tapi seius aku cakap budak ni comellahh amat harap harap kan lahh anak aku keluar nanti comel macam diaa , eh ehh gedix laa baru !8 sibuk nak cakap pasal kahwin :p takpe takpelahhh kalu lah anak aku lelaki nak muka macam justin bieber ,kalo perempuan macam amani ,ahahahaha gilaa kodd

budak ni kan pandai cakap dah lee comell aww seribu kali dah aku ckap comel , silaa sepak saya kalao cakap comel lagi :p tapi memang lahh die comell ,awww jangan sepak saya pakkk saya hanya lahhh se butang batang monyet , ahahahaa saja nak mempratikkan peribahasa yang cikgu aku ajar masa form 5 dulu dulu , pandai tak pandai takk :p


ada tak sesiapa kat sini yang muka dia comel macam muka amani ni sila silaalahhh serahkn diri anda pada saya ,ahahahaha bukan apa nak jugak buat macam orang lain ape menda tuhh angkat angkat , ahhh adik angkatt bole laa naty kaka belanja lolipop hari hari :D


lolipop

nahh ambil lahh kaka belanjaaa
jadii adik kaka ,yaaa ,ahahahahaha  :D

6 comments:

  1. jatuh suke pd kecumelan pelakon kecik ni jugak..hikhik.. :)

    ReplyDelete
  2. sangat comel, thanks follow me.
    dah follow u blk =)

    ReplyDelete
  3. Sukenye budak ni..chomel sangat..
    Nway arini da episod last da..
    Nk kne tgk lagi ni Adamaya..
    Best sgt cite die..huhu :)
    i loikee it..;)

    ReplyDelete

comment kalau berani