PICIT PICIT

penulis belog

penulis belog
Page Graphics
masih lapanbelas tahun bakal menuntut di uitm arau perlis dalam bidang pengurusan perniagaan (perbankan) masih single dan menari adalah minat saya

♥soul sister♥

i write , you read

Thursday, June 24, 2010

LADY GAGA jatuh

hari ini hari KHAMIS ,jadi esok hari terakhir saya berada di penang , OHH tiba tiba nak menangis , okay fine memang tiada kena mengena dengan tajuk ,KAHKAHKAH


LADY GAGAK GAGA? siapa tak kenal sila terjun jambatan pulau pinang sekarang ,KAHKAHKAH. beliau merupakan artis yang paling hot ,cool , hevad , uptodate dan bla bla bla lahhh. even makcek makcek pakcek pakcek semua kenal beliau lahh.

tak kenal juga? okay sila tengok gambar ini


whoaa bagi yang bawah umur sila tutup mata sekarang , yang atas umur sila buka mata luas luas ,KAHKAHKAH


tak kenal juga?

mesti pernah dengar lagu ini ,GAGAGAUHHLALALAGAAGAAUHLAAAA 

tak kenal juga?okay fine buat buat kenal saja . beliau memang terkenal dengan gaya gaya yang agak up to date ( pelik sebenarnya ) kiranya beliau dalam sejutalah yang berani buat benda benda pelik macamnie ,KAHKAHKAH kiranya beliau agak unik di antara yang sejuta (ya ke? )

apa yang nak diceritakan ialah gara gara kasutnya yang terlampau tinggi beliau jatuh di lapangan terbang HEATHROW.  ohh kasihan beliau kan tapi yang bestnya sebabkan beliau seorang artis hanya sebab jatuh satu dunia tahu kalau saya yang tak famous ini masuk hospital belum tentu ada yang nak ambil tahu ,KAHKAHKAH. apaapa pun saya suka lagu beliau saja ,beliau saya tak suka sangat ,hikss.


sebelum jatuh , whoaa rasa bangga gila pakai heels



OMG -____- 



ini mungkin last entry saya ,saya akan away buat seketika untuk study doakan yang terbaik oke

24 comments:

  1. farysa tertunggu2 bila masa die nk jatuh
    sbb ksut die tggi nk mmpos
    haha

    ReplyDelete
  2. keh keh keh. apa la gaga.
    tapi gambo pakai spende tu seksi lahh

    ReplyDelete
  3. jatuh jgk akhirnya. hehe. kasut dia mmg selalu tinggi kott. :P

    ReplyDelete
  4. hahahaha.. lawak!! xde kat youtube eh??

    ReplyDelete
  5. rammyd:

    tak baik ohh gelakk ,hiks tak tahu pulak u pegy la check kalau ade gtau ehh ,hee

    ReplyDelete
  6. diriku:

    kasut dia tinggi sangat plus kasut tu dibuat bukan utk pakaian harian

    ReplyDelete
  7. hahaha...InsyaAllah Anyss...wat yg terbaek utk keluarga k...

    ReplyDelete
  8. baru la ni cek tengok dia pandai pakai sluaq (itupon nampak sluaq dlm)....kalo x,asyik pakai paras pangkal paha ja...kah3...

    ReplyDelete
  9. kesian dia jatuh..saper suh pakai kasut tetinggi..

    hahhahaha

    gud luck ya study

    ReplyDelete
  10. Belajar elok2 tau.

    Mcm mana lah plak boleh terjatuh tu

    ReplyDelete
  11. kesian sudah jatuh tergugok ditimpa tangga hehehe.. selamat study... :)

    ReplyDelete
  12. ops mak kau! haha tergolek la plak..pkai kasut tinggi2..hehe

    ReplyDelete

comment kalau berani