PICIT PICIT

penulis belog

penulis belog
Page Graphics
masih lapanbelas tahun bakal menuntut di uitm arau perlis dalam bidang pengurusan perniagaan (perbankan) masih single dan menari adalah minat saya

♥soul sister♥

i write , you read

Saturday, May 29, 2010

doakan LOLO saya sihat :'(

dia comel , comel amat maksud saya sangat comel ,semua sayang dekat dia ,mama , abah ,kakak , aida , imran dan saya pon sayang dia , dia kechik ja dulu tapi sekarang dia dah gebu tapi tetap comell aww awww


nama dia LOLO ,dulu dulu macam macam nama kasi dekat dia halimah jongang laa,kamal adli laa,justin bibir laa,michael johnson baby laa , hari hari tukar nama biasalh adik saya (imran) memng kreatif ,kreatiflah sangatkan last last letak nama LOLO dan lekat sampai sekarang ,tapi yang sedihnya jantinanya masih tak dapat dikenalpasti sampai sekarang..mungkin juga jantan,betina,gay atau juga lesbian tak kisahlah asalkan dia bahagia

kerja harian dia senang ja makan ,minum dan berak senangkan simple..bab bab ni sememnagnya saya dahulu orang pertama yang akan lari masuk bilik untuk megelakkan kerja kerja amal ni ,dan kaka dan adik saya merupakan magnsa keadaan ,KAHKAHKAH kejam tak kejam ta ,tapi kadang kadang tak terlepas juga kena buat OMG saya cukup benci bila kena buat lepas tue kena basuh dan sabun tangan 10+100+1000 kali kiralah sendiri yee takan yang tue pon saya nak bagitao -_-






tapi kan semalam tak tahu kenapa sebelum ni dia dah memang tempang tapi kelmarin lebih teruk ,kalah orang yg accident kaki dia patah dah tak boleh gerak,balik balik tue dia terus senyap jee ,lepas tue gelabah tak tentu pasal tengok tengok kaki dia dah langsung tak boleh gerak ni yg lemah ni :'( sedih laa kalau dia manusia mesti dia dah terpekik pekik minta tolong ,mesti dia dah menangis keluar air mata darah kan kan?OMG tak boleh tengoklah dia macamni mama dah letak minyak angin pon masih sama jugak,imran terus lari masuk bilik sebab tak sanggup tengok ,cehh kau ni imran kakak kau ni lagi gagah dari kau ,ahahahahaaa..


last last kakak saya yg first tue kaka mera bongkar cerita ruparupanya masa kakak saya bawa LOLO jalan jalan dekat bawah ada budak cina 8 tahun kod memng saya agak tidak suka dengan mereka ,mak cina tue kalau berleter boleh dengar 10 km agak agak dalam 9.5 skala ritcher OMG rasa macam dalam zoo pon ada o_O balik kepada cerita, budak cina tue pegang LOLO dan dan dan lepaskan dia lepas tue LOLO jatuh longkang dalam pulak tue,haihh geram gilaa dekat budak tu sampai sekarang ni geram


padanlah LOLO macam tue tengok sekarang LOLO makan pon tak basah ,mandi pon tak kenyang , berak tetap banyak yg tue dah tak boleh nak buat apa kasihan dia ..dia pon selalu duduk bawak sofa ja sekarang tak mao keluar , termenung sorang sorang kalah orang bercinta ,kasihankan dia ;'( tisu lagi plisss ,sob sob




comel kann LOLO , tengoklah gambar gambar hot ni


tengok tu ada gaya gaya macam model iklan tak




sesi cuci mencuci badan




ingat manusia ja kee boleh main skipping



gaya kuak lentang versi LOLO,sila pakai topi utk keselematan diri





sesi suai kenal ,hai saya LOLO dan yg kanan tue tuan saya ,IMRAN ,saya comel lagi kan?


dah dah imran kasi 50 sen sebab letak gambar ,KAHKAHKAH ehem ehem serius balik

kepada sesiapa yg baca ,ada ke yg baca ,sila silakan doakan LOLO saya sembuh cepat yaa ,saya tak suka la tgk dia muram muram macam tuh , sedih tahuu ;'( saya memohon semua yg baca doakan kaki dia baik balik yee ahh tak sukaa laa macam nih doakan yeee terima kasihlahh banyak banyak lepas tue kalau rajen klik sekali yee iklan nuff saya kalau ada ,KAHKAHKAH memang sungguh materialistik saya,KAHKAHKAH

anda buat ,saya dapat ,KAHKAHKAH

terima kasih ,jasmu dikenang sehingga akhir hayat

14 comments:

  1. LOLO comelll :D teringinnya nak beli rabbit

    ReplyDelete
  2. xpenah lg tgk belog org cta pasal arnab.

    haha,,unik :D

    ReplyDelete
  3. kila ade bela jugak.mati dah sedih :(

    ReplyDelete
  4. alaaa , jgn sebut mati2 sedih nii , sebab apa u mya rabbit mati?

    ReplyDelete
  5. ouh my lolo ):
    sdeyhh nya jdi dya...

    semoga lolo cepat sembuh (:

    ReplyDelete

comment kalau berani