PICIT PICIT

penulis belog

penulis belog
Page Graphics
masih lapanbelas tahun bakal menuntut di uitm arau perlis dalam bidang pengurusan perniagaan (perbankan) masih single dan menari adalah minat saya

♥soul sister♥

i write , you read

Sunday, May 30, 2010

wahai para para sweet talker

pernah tak baru je kenal seminggu dah ada yg memuji bagai nak rak padahal semua benda benda yg dicakap hanya d COPY and PASTE pada semua perempuan perempuan yg beliau kenal ,kononnya you cantik ,you hevadd ,youu gorgeous ,youu great ,youu preety padahal tak hebad macammana pon ,tak hangit hangat macammana pon tetap juga nak hipokrit ,konon konon tue kiranya semua yg keluar dari mulut tue manis manis jee padahal dalam hati menyumpah maki perempuan ni sexayy laa , takde adat laa bla blaa and blaa ..asal nih tiba tiba nak emo semacam je ,KAHKAHKAH


-_- OMG -_-


tak tahulah napa rasa macam dah lama nak buat entry pasal ni ,hari ni baru terlaksana ,ceh cehh impian la sangat ,hohooohooo..believe it or not?ceh dah mcm rancangan tv dah ,wee percayalah..tak percaya?pergi buka mukabuku mesty akan jumpa mya mamat mamat yg macam ni..hari ni cakap baik baik sweet sweet kadang kadang tipu demi menjaga persahabatan konnonnya pijak semut pon bukan setakat tak mati pengsan pon tidak semut itu , muka bulat cakap panjang ,hidung penyek cakap mancung,badan 60-100-600 cakap macam model ,KAHKAHKAH lepas tue tengok tengok habis semua kawan kawan kita dia add boleh pulak tue ulang ayat yg sama ,OMG sangat sangat sangat annoying oke


lepas tue pulak baru berapa hari kenal cakap jom lepak ,jom keluar ,jom i belanja you makan ,you cakap je apa you nak , semua i buat demi u , lautan gunung berapi sanggup ku redah ,KAHKAH gila lah suruh dia pergi redah tgk nak tengok kesanggupan yg konon konnonnya sungguh sangggggup itu , tgk ayat pon dah tunggang langgang .. kalau ada seribu kawan perempuan dekat mukabuku seribu seribu tu semua nak sapu ,semuanya nak ajak dating ,konon knonnya sangat sangatlah peramah anda ini , tabik spring lahh


tak semua perempuan akan cair wahai wahai semua pakar sweet sweet talker d dunia ,tak dtujukan buat sesiapa entry ni harap jangan ada yg terasa yee ini hanylah pandangan semata semata ,wee..tak pasal pasal naty kena simbah asid dekat muka , weee tak sanggup i nyahh tak pasal pasal cacat dah tak boleh nak jadi model ,hohooo ceh angan angan je ketinggian yg melampau menyebabkan terpaksa menguburkan impian , wooo sedihh ouhhh   :'( sob sob apa pasal ni keluar tajuk dah , huh


okay dah lah itu sahaja nak cakap kejup lagy lagi banyak cakap lagi berbakul dosa ,hohoo saya di sini ingin menegaskan sekali lagi saya sangat sangat sangat sangat lah (plis ulang 1000 kali) tidak gemar ,tidak suka atau yg sewaktu dengan manusia manusia sebegini..biar mulut masam takpe tapi hati mau baikk wooo ,ahahaaaaaaa..oke oke dah dah sila sila  gunakan bahasa yg baik untuk menyumpah ,KAHKAHKAH  :p




saya pon tak faham kenapa saya letak picture ni -_-

20 comments:

  1. and berape hari je kenal dah minta kapel. tu lagi tak boleh blah.
    relate dengan entry ni. setujuuuu!

    ReplyDelete
  2. wahh ,betul betul betul lupa nak letak ,KAHKAHKAH 5 markah untuk andaaa ,tepuk tepuk tangan ,ahahaaaaaa

    ReplyDelete
  3. annoying nyaa laki macam tuu?
    ahah. :)
    jangan dilayan.
    biase lahh di alam maya rite?

    ReplyDelete
  4. huhuhu....pernah sgt3 jumpe..ade tu sari knl pon dah mintak kapel.jatuh cinta la.ape la..
    puji bagai nak rak..knl spnhnye pon tidak.huhu

    ReplyDelete
  5. sounds desperate, semua org dia nak sapu. agree with u, mulut xmanis xpa janji hati baik kannn :D

    ReplyDelete
  6. puteri: sekali seumur hidup mesti jumpa mamat annoying mcm tu kan ,ahahahaaaaa

    ReplyDelete
  7. ahahahaaa ,tapi selalunya lelaki laa yg pakar kan dalam bidang bidang macamnie ,ahahaaa

    ReplyDelete
  8. tu namanya lelaki gedik.haha bajet hot la mulut manis macam tebu.pordah.err first time dtg.hehe

    ReplyDelete
  9. rathiqah:wahhh ,marah gilaa tuee ,ahahaaa..dtglahh selalu yee :D

    ReplyDelete

comment kalau berani