PICIT PICIT

penulis belog

penulis belog
Page Graphics
masih lapanbelas tahun bakal menuntut di uitm arau perlis dalam bidang pengurusan perniagaan (perbankan) masih single dan menari adalah minat saya

♥soul sister♥

i write , you read

Sunday, May 9, 2010

rumah impianku

hari ini ahad , i HATE sunday

hari ini memang bosan , serius bosan gilaa ,bosan amat yang amat , oke oke super bosan oke oke enough

actually aku tak tao nak post apa tapi perasaan nak menulis tu membuak buak ceh ceh dah start dahh okies okies kembali serius ehem ehem hari ini aku nak bercakap tentang project kelas adik aku yg darjah 3 tu ,ceh nampak sangat aku takdee idea nak tules , ignore that pliss

adik aku dipaksa oleh gurunya untuk membuat satu rumah tidak kiralah rumah kampung ke ,rumah 2 tingkat ke , rumah setinggan kee ataupon rumah ayam eh ehh ada kaa?? okeis okies rumah tu mesti dibuat meggunakan kotak , duhhh selagi dia tak hantar rumah tue mao seribu kali dia renovate rumah tue

tapi yang paling banyak turun padang ceh ceh maksud aku membantu dalam pembikinan rumah ni adalah mama aku , yess exactly mama aku , adik aku bagi idea jee tapi bila nak buat habis satu family dia paksa suruh buat , aku pon tolong okee tapi part buat meja jee malangnya meja tue hanya bertahan dua hari sebab tak stabil ,ahahahahaha fine aku tahu aku tak pandai nak mereka mengubahsuai atau yang sewaktu dengannya

dan hasilnya:



dan jeng jeng inilah adik aku dan aku

 
see see ada tak macam justin bieber masa kechik kechik ,ahahahaa
fine , aku tahuu yang kanan tuee comel ,ahahahaa ,maaf perasan lagy :p

 
sekian terima kasih

4 comments:

  1. agak2 kan, kalo ikot skala rumah btol, lampu bilik tu besar mane ek???
    hihihi~~

    ReplyDelete
  2. cantik rumah. untuk dijual ke ? haha. :p

    ReplyDelete
  3. ahahahaha yaa yaaa dijual murah jeee nak beli , untuk anda saya bagi 50 percent diskaun ;D

    ReplyDelete

comment kalau berani